Colorado Avalanchen ja Chicago Blackhawksin välisessä keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelatussa ottelussa nähtiin törkeä ja täysin tarpeeton teko.

Blackhawksin nuori hyökkääjä Kirby Dach lähti nousemaan omalta alueelta hyökkäysaluetta kohti. Hän kiersi oman siniviivan tuntumassa Coloradon Nazem Kadrin, minkä seurauksena hänen tasapainonsa hieman petti tilanteessa. Dach liukui eteenpäin toisella luistimellaan toinen polvi jäässä, jolloin Avalanchen kapteeni Gabriel Landeskog kävi täräyttämässä nuorukaisen täysiä laitaa päin. Dach oli tilanteessa voimaton eikä hän vaikean asennon myötä ehtinyt reagoimaan tilanteeseen ollenkaan.

Luonnollisesti tilanteesta seurasi pienimuotoinen nokkapokka. Kaikkien helpotukseksi Dach ei loukannut tilanteessa itseään sen kummemmin. Landeskogille tuomittiin puolestaan vain 2+2-minuutin rangaistus.

Videon tilanteesta näet alta tai täältä. Colorado voitti ottelun lopulta lukemin 4-2.