NY Rangers -leiristä päivitettiin loukkaantuneen Kaapo Kakon tilannetta – ”On rankkaa menettää parhaita pelaajia”

© Kuva: Getty Images

NY Rangersin leiristä kantautui viikonloppuna ikäviä uutisia, kun Kaapo Kakko joutui sivuun kokoonpanosta. NHL-kauden ensimmäiset ottelut ilman pisteittä pelannut 20-vuotias turkulaishyökkääjä kärsii ylävartalovammasta.

Kakko loukkaantui viikonloppuna Montreal Canadiensia vastaan pelatun ottelun avauserässä, eikä hän palannut enää kaukaloon. Rangers-luotsi Gerard Gallant manasi pelaajansa kohtaloa äskettäin pohjoisamerikkalaisten medioiden edessä.

– On rankkaa menettää parhaita pelaajia kesken pelin, varsinkin Kaapon kaltainen pelaaja. Mutta sekin on osa tätä lajia. Muut saivat sitten hieman enemmän jääaikaa ja paikkasivat vajetta hyvin.

– Hän on sivussa vieraskiertueen loppuun asti. Kyseessä ei pitäisi olla mikään vakava vamma. Saamme hänet takaisin varmaan ensi viikon alussa.

Rangersin kausi on ollut ainakin tuloksellisesti nousujohteinen. Ensiksi tuli takkiin, sitten tuli takkiin enää jatkoajalla ja kauden kolmannesta pelistä irtosi voitto.

Gallantin mainitsema joukkueen vieraskiertue päättyy viikonloppuna Toronto Maple Leafsin, Nashville Predatorsin ja Ottawa Senatorsin kohtaamisten jälkeen.