Buffalo Sabres sekä Vegas Golden Knights ovat neuvotelleet Jack Eichelin kauppaamisesta viime päivinä, uutisoi Frank Seravalli.

Vegas on aloittanut kautensa heikosti. Vain kaksi voittoa kuudesta ottelusta saalistanut viime kauden lännen finalisti kärsii tällä hetkellä ydinpelaajien poissaolosta. Max Paccioretty, Mark Stone sekä Alex Tuch ovat kaikki sivussa hyökkäyksestä.

Vegasin kerrotaan olleen kiinnostunut Eichelistä jo pitkään. Joukkueen palkkakatossa on kuitenkin vain rajallisesti tilaa, eikä Buffalo ole innostunut keskushyökkääjän palkan säilyttämisestä. Tällä hetkellä joukkueella on reilu kuusi miljoonaa dollaria käytettävissä, tosin Paccioretty sekä Tuch ovat loukkaantumislistalla.

Eichel itse odottaa pääsyä niskaleikkaukseen, minkä Sabresin organisaatio on häneltä evännyt. Mies tuskin pystyy palaamaan tositoimiin ennen runkosarjan loppuhetkiä.

Buffalon hintapyyntö Eichelistä on raporttien mukaan todella korkea. Vegas joutuisi luopumaan useasta varausvuorosta sekä lupauksista, kuten Peyton Krebs ja Nicolas Hague.