Perjantain Liiga-kierroksella nähtiin vaarallinen tilanne Pelicansin ja KooKoon välisessä ottelussa.

KooKoon puolustaja Saku Vesterinen ja Pelicansin hyökkääjä Elias Vilén kamppailivat päädyssä kiekosta. Kaksikon kaaduttua jäänpintaan Vilénin luistin viilsi Vesterisen ranteen auki. Hän heitti välittömästi hanskansa pois kädestä ja alkoi pitämään rannettaan. Peli vihellettiin nopeasti poikki ja monet kentällä alkoivat huitoa kohti vaihtoaitioita saadakseen apua Vesteriselle.

Muun muassa KooKoon kapteeni Alexander Bonsaksen oli ensimmäisenä auttamassa Vesteristä pitelemällä kättään verta vuotavan kohdan päällä. Tilanteen seurauksena toiselle erätauolle mentiin jo ajassa 33:51. Kaikkien helpotukseksi Vesterinen pystyi lopulta poistumaan omin avuin kaukalosta. Hänet vietiin sen jälkeen sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Vesterisen verenvuoto saatiin tyrehtymään hemostaattijauheen avulla. Pelicansin hyökkääjä Antti Tyrväinen esittelikin jauhetta Twitterissä ja toivoi, että jokaiselta Liiga-paikkakunnalta löytyy vastaava apukeino vaaratilanteita varten.

Voit katsoa videon tilanteesta täältä. Itse ottelun Pelicans voitti lopulta 2-0.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Iso kiitos isännille nopeasta avusta ensiavun kanssa. 🙏🏻

#Liiga @smliiga

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Saku Vesterinen sai ottelun keskeyttäneessä tilanteessa viillon käsivarteensa. Pelicansin lääkäri antoi puolustajalle ensiavun ja pelaajaa kuljetetaan nyt hoitohenkilökunnan toimesta sairaalaan. Vesterinen on tajuissaan.
#pelicansfi #liiga

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Tsemppiä, Saku Vesterinen! 🧡

#PelicansFi #KooKoo #Liiga 📸: Tomi Natri

Antti Tyrväinen

@tyrsky14
Tällä saatiin tänään vaarallinen verenvuoto todella nopeasti tyrehdetettyä. Toivottavasti löytyy joka paikkakunnalta ja jos ei löydy niin nopeasti pakolliseksi.
#liiga
#pelicansfi