Liiga
Kärpät – SaiPa
Lauantai 02.10. klo 18:00

SaiPan vierasreissu etenee lauantaina Vaasasta Ouluun asti. Tehottomuudesta kärsinyt ja sarjataulukon alapäähän valahtaneet Sputnikit eivät ole onnistuneet säilyttämään pre-seasonin positiivista pohjavirettä sarjapeleihin. Kotijoukkue Kärpät on sen sijaan esiintynyt tasaisesti, sillä joukkue ei ole tähän mennessä pelatuissa otteluissaan jäänyt kertaakaan täysin pisteittä.

Keskiviikkona Kärpät kaatoi Raksilassa Sportin lukemin 4-1, vaikka vaasalaiset olivatkin ottelussa pitkään hyvin mukana. Oululaiset ovat hyökkäyssuuntaan sarjan tehokkaimpia, ja muutkin pelin osa-alueet erikoistilanteineen ovat hyvin hallussa. Maalissa Stanislav Galimov on ollut monen voiton takuumies. Jesse Koskenkorvan johtama neloskenttä on ollut elementissään, ja sentteri on tekemässä Liigassa läpimurtoaan.

SaiPan maalikuivuus on ollut käsin kosketeltavaa: tähän mennessä pelatuissa ottelussa verkkoa on heilutettu aivan riittämättömästi. Ville Petmanin takana on maalitehoissa melko hiljaista, ja maalitalkoisiin saisi ilmoittautua useampia pelureita. Tosin Pekka Virta on saanut joukkueen alakerran sangen pitäväksi, mutta pelkästään se ei riitä hilaamaan joukkuetta ylöspäin. Sputnik hävisi eilen Vaasassa, eli lepoetu menee tässä ottelussa selkeästi isännille.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärpät lähtee otteluun suosikkina, eikä moni asia puolla tänään SaiPaa. Kotimenestykselle voi ottaa vetojakin, ja puolen Suomen joukkue pystyy kyllä esim. erikoistilanteiden kautta repimään eroakin. Vetosuositus on Tasoitusveto, Kärpät -1.5 kertoimella 1,96.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO