Jesse Puljujärvi kasvatti pisteputkensa jo viiteen – keikkuu NHL-pörssissä sensaatiomaisesti kuudentena!

© Kuva: Getty Images

Liekehtivässä Edmonton Oilersissa loistavasti pelaavan Jesse Puljujärven alkukausi on ollut etenkin pisteiden valossa mahtavaa liekehdintää. NHL-kauden avauksessa syntyi maali, toinen peli toi kolme ja kolmas ottelu kaksi pinnaa, neljännessä ottelussa putki venyi syötön myötä.

Lauantaina pisteputki kasvoi jo viiteen, kun suomalainen syötti 5-3-voittoon päättyneessä Vegas Golden Knights -ottelussa yhden rysän. Laituri sai syöttöpisteen Zach Hymanin toisen erän alussa iskemään 2-2-niittiin. Näiden veijarien sentterinä pelasi ykkösketjussa Connor McDavid.

Kanukki lisäsi johtoaan NHL:n pistepörssissä kahden syötön myötä, ja nyt saldo on jo 6+7. Puljujärven tehot 2+6 oukeuttavat peräti kuudennelle sijalle, syöttöpörsissä hän on neljäntenä seitsemän maalia alustaneiden joukkuekavereidensa – McDavid, Leon Draisaitl, Ryan Nugent-Hopkins – takana.

Oilersin kauden alku on ollut sensaatiomainen, kun se on voittanut kaikki viisi matsiaan.