Ja taas heilui reppu – NHL-kauden alla hurjien odotuksien kohteeksi joutunut suomalainen tolkuttomassa vireessä: ”On helppoa pelata näiden äijien kanssa”

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen on pelannut syksyllä NHL:n neljä treenipeliä, joissa vuoden 2016 nuorten maailmanmestari on liekehtinyt piste per peli -tahdilla. Keskiviikkoyönä tehot 1+1 Buffalo Sabresia vastaan latoneen hyökkääjän kokonaissaldo on 2+2.

Viime yönä kakkosketjussa yhdessä vasemman laituri Jason Zuckerin ja sentteri Evan Rodriguesin kanssa pelannut suomalainen syötti joukkueensa kolmannen maalin. Tulikuuma Kapanen puolestaan tasoitti pelin 4-4:ään digitaalien näyttäessä aikaa 59.07.

Eivätkä uroteot vielä tähän loppuneet. Matsi venyi aina voittomaalikisaan saakka, jossa Kapanen oli ensimmäinen laukoja onnistuen suorituksessaan. Ilta oli pelaajalta kaikkinensa nappisuoritus.

– Täällä on helppoa pelata näiden äijien kanssa. He ovat tehneet näitä töitä kauan ja se tekee minun työt helpoksi. Olin onnekas, kun kutini meni sisään, 5-4-voittoon päättyneessä matsissa peliaikaa vajaat 17 minuuttia saanut peluri summasi seuran kotisivuilla.

Pensissä toista kautta aloitteleva Kapanen on päässyt ilmiliekkeihin kyllä oivaan aikaan. Joukkueen luotsi Mike Sullivan nimittäin arvioi tovi sitten, että kokonaisvaltainen suomalainen voi parhaimmillaan koko taalaliigan eliittiä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.