Liiga
Ilves – Tappara
Perjantai 29.10. klo 18:30

Perjantaina päättyy yksi aikakausi suomalaisessa jääkiekossa, sillä Hakametsässä pelataan kaikkien aikojen viimeinen Ilveksen ja Tapparan välinen derby. Seuraavat paikallispelit veivataankin jo sitten yhä nimeään hakevalla kansi-areenalla. Molemmat joukkueet ovat sarjataulukossa nousussa, joten perjantain otteluun lähdetään hyvissä tunnelmissa, ja mökki on luonnollisesti myyty täyteen.

Ilves otti viikolla jo viidennen peräkkäisen voittonsa, kun SaiPa kaatui Lappeenrannassa lukemin 2-4. Lainamies Roope Taponen debytoi Ilveksen maalilla, ja pelasi eheän pelin, jota puolustus tuki mukavasti. Tupsukorvat käyttivät maalipaikat tehokkaasti hyväkseen, ja verkko on muutenkin heilunut viime aikoina kiitettävästi. Ilves sortui ottelussa myös kurittomuuteen, mihin ei perjantaina ole totisesti varaa.

Tappara kohtasi viikolla alkukauden komeetan Sportin, ja hoiti homman komeasti kotiin lukemin 3-0. Christian Heljanko pääsi ottelussa suhteellisen helpolla, eikä kiekon tiellä tarvinnut olla kuin 11 kertaa. Kirvesrintojen pörssikärki Anton Levtchi teki ottelun voittomaalin toisen erän alkupuolella. Tapparan alkukausi on ollut vaikea, ja vasta nyt joukkueen otteissa on nähtävissä sitä tasoa, jota pelkästään nimilistaa lukemalla voisi odottaa.

Lyö vetoa ottelussa:

Tässä matsissa päivän kunto ja henkinen valmius ovat ratkaisevassa osassa. Niinpä ottelun kertoimet ovat hieman yllättävästi todella vahvasti Tapparaan päin kallellaan. Näillä lukemilla Ilvestä on laitettava vetoihin: vetosuositus on Ilves voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,45.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO