Huhut kokeneen NHL-tähtihyökkääjän siirrosta kiihtyvät – ”Treidiä ei tarvitse odottaa siirtotakarajalle asti”

© Kuva: Getty Images

Huhut Arizona Coyotesin tähtihyökkääjän, kaksinkertaisen Stanley Cup -voittaja Phil Kesselin siirron ympärillä kiihtyvät.

Kesällä totaalisen jälleenrakennuksen aloittanut Coyotes on rohmunnut seuraaviksi vuosiksi kasapäin kärkipään varausvuoroja ottamalla kontolleen muiden seurojen ylihintaisia jättisopimuksia. Näihin lukeutuvat mm. Loui Eriksson, Antoine Roussel, Shayne Gostisbehere sekä Andrew Ladd.

NHL-sisäpiiritoimittaja Darren Dregerin mukaan Kesselin palveluksista kiinnostuneiden joukkueiden olisikin toimittava nopeasti, sillä Coyotes tullee tarttumaan ensimmäiseen tähtipelaajastaan saamaansa kriteerit täyttävään siirtotarjoukseen.

– Niin kauan kun hän säilyy ehjänä, en usko siihen, että treidiä tarvitsee odottaa  maaliskuulle (siirtotakarajalle) saakka, Dreger arvioi.

Kessel tunnetaan NHL:ssä tehojensa lisäksi todellisena teräsmiehenä. 6,8 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttiva 34-vuotias amerikkalainen on pelannut NHL:ssä yli 900 peräkkäistä ottelua ilman loukkaantumisia.