Buffalo Sabres on tehnyt kovan päätöksen. Seura on heittänyt maalivahti Aaron Dellin siirtolistalle tarkoituksenaan siirtää kokenut maalivahti AHL:n puolelle. Moni odotti Dellin olevan seuran ykkösvahti ensi kaudella.

Buffalon maalivahtitandemiksi on muodostunut Craig Andersonin ja Dustin Tokarskin muodostama parivaljakko. Paperilla Buffalon maalivahtiosastoa on vaikeaa olla laittamatta NHL:n huonoimmaksi.

40-vuotias Anderson on pelannut pitkän ja komean NHL-uran, mutta hänen parhaat päivänsä ovat luonnollisesti jo takanapäin. Viime kaudella hän pelasi Washington Capitalsissa vain neljä ottelua torjuntaprosentilla 91,5.

Tokarski puolestaan pelannut pääosin AHL:ssä ja sielläkin kakkosvahdin roolissa. Hänen piti alunperin olla Buffalon vitosvahti, mutta asetelma kääntyi päälaelleen harjoitusleirituksen aikana. Viime kaudella Tokarski pelasi 13 ottelua Buffalon maalilla torjuntaprosentilla 90,4.

Buffalon maalivahtivahvuuteen kuuluu myös farmiin lähetetty Ukko-Pekka Luukkonen. Hän todennäköisesti pelaa AHL:ssä isossa roolissa, ja NHL-pelit jäävät näin ollen ensi kaudella vähiin.