CHL-ottelu Adler Mannheimin ja Brynäs IF:n välillä vuonna 2017 koitui Daniel Paillen kohtaloksi. Yli 500 NHL-ottelun pelannut laituri joutui puolustaja Thomas Larkinin jyräämäksi karun näköisessä yhteentörmäyksessä.

Oikeustaistelu tapahtuneesta on kestänyt näihin vuosiin asti. Paille haastoi Larkinin oikeuteen törkeästä pahoinpitelystä ja Brynäs väitti kyseessä olleen jopa murhan yritys. Edelleen Mannheimissa pelaavan italialais-yhdysvaltalaista pakkia vaadittiin maksamaan myös korvaamaan vahingoista ja hoitokustannuksista noin 500 tuhatta euroa.

Toisin kävi. Paille määrättiin maksamaan Adler Mannheimille lähes 200 tuhatta euroa oikeudenkäyntikuluista.

— Larkin ei ole vastuussa vahingoista, jotka ovat aiheutuneet huolimattomuudesta, oikeuden päätöksessä perustellaan. Daniel Paille on suostunut osallistumaan jääkiekko-otteluihin ja hyväksynyt loukkaantumisriskin pelin aikana.

Videon tapahtuneesta näet tästä linkistä.