Yliopistosarjasta Suomeen palannut hyökkääjä ei mahtunut KooKoon kokoonpanoon – siirtyy Mestikseen

Mestis-seura KeuPa HT tiedottaa verkkosivuillaan tehneensä tulevan kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Jaakko Heikkisen kanssa.

Heikkinen siirtyi viime keväänä KooKoohon try out -jakson sisältävällä sopimuksella, mutta se ei lopulta johtanut jatkosopimukseen. Hän ei ehtinyt pelaamaan seurassa yhtään Liiga-ottelua. Harjoituskaudella hän oli joukkueen kokoonpanossa kahdessa ottelussa.

24-vuotias hyökkääjä on Jokerien kasvatti. Hän on pelannut seuran juniorijoukkueissa. Edelliset neljä kautta puolestaan ovat sujuneet yliopistosarjassa Yhdysvalloissa. Viime kaudella hän pelasi 24 ottelua tehoin 1+7.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.