Jokerit yrittää kasvattaa viiden ottelun voittoputken kuuteen kazakstanilaista Barys Nur-Sultania vastaan lauantaina kotonaan kello 16 alkavassa matsissa.

Joukkueelta on sivussa pari muutama kova peluri. Jokerit kertoi nettisivuillaan, että loukkaantumisen vuoksi sivussa on Kalle Kossila ja sairastumisen takia Teemu Turunen. Lisäksi pitkäaikaispotilas Henrik Haapalan paluuta saadaan odotella helmikuun puolelle.

Pohjois-Amerikasta tulleen Kossilan poissaolo on kieltämättä karu. Hyökkääjä kun on nakuttanut kauden kuudessa pelissä kuusi (3+3) pinnaa. MM-hopeamitalisti Turusen saldo seitsemän koitoksen jälkeen on 1+3=4.

Toki joukkueella oli tiedotettavana myös hyviä uutisia. Maailmanmestari Marko Anttila on toipunut sairastumisen jäljiltä pelikuntoon, ja lisäksi kokoonpanoon palaavat myös Aleksi Halme sekä viime pelin huilannut Niklas Friman.

Jokerit lauantaina:
6 Jesse Joensuu – 21 Brian O’Neill (A) – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen
33 Markus Hännikäinen – 10 Jordan Schroeder – 13 Julius Junttila
72 Aleksi Halme – 42 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila (C)

40 Petteri Lindbohm (A) – 52 Philip Holm
28 Otto Leskinen – 90 David Sklenicka
3 Niklas Friman – 51 Alex Grant

30 Janne Juvonen (39 Anders Lindbäck)