Washington Capitalsin on pitkään huhuttu haluavan eroon tähtisentteri Jevgeni Kuznetsovista. Venäläishyökkääjä on ongelmapelaajan maineessa, ja seuran on kerrottu kyllästyneen hänen temppuihinsa. Tunnetuin kohu oli, kun Kuznetsov jäi kiinni kokaiinin käytöstä.

Nyt GM Brian McLellanin kelkka on kääntynyt. Joukkue on toivottamassa Kuznetsovin tervetulleeksi takaisin, kun kausi alkaa.

– Minun näkemys Kuznetsovin treidispekulaatiosta on tämä: jos hänet kaupattaisiin muualle, se olisi jo tapahtunut. Niin kuin olen aiemminkin sanonut, Kuznetsovin treidaaminen ei ole helppoa, kirjoittaa The Athleticin toimittaja Tarik El-Bashir.

Viime kaudella Kuznetsovin pelikään ei kulkenut. Hän keräsi 41 otteluss hänena tasoiselleen pelaajalle vaatimattomat tehot 9+20=29. 70 tehopisteen rajapyykin Kuznetsov on rikkonut urallaan kolmesti.