© Kuva: Ilari Savonen

Tappara – Ilves: Hakametsän derbyssä tasaista

Liiga
Tappara – Ilves
Torstai 16.09. klo 18:30

Torstaina liigassa pelataan vain yksi ottelu, mutta se on suomalaisen jääkiekon ydinmehua – Tampereen derby Tapparan ja Ilveksen välillä. Tämä syksy on viimeinen perinteisessä Hakametsässä, ja sydäntalvella joukkueet muuttavat uudelle kansiareenalle. Nostalgiaa on siis ilmassa – mutta myös ainainen kisa Tampereen herruudesta.

Tappara lähti kauteen yhtenä suurimmista suosikeista, mutta sen peli ei ole avausviikonlopun perusteella ihan uomissaan. CHL:ssä peli oli mallikasta, mutta sekä HPK:ta että Sportia vastaan eivät kirvesrinnat olleet odotetulla tasolla. Huonommalla tuurilla molemmat pelit olisivat voineet päättyä tappioon. Otto Rauhala on ollut tähän asti nahkean lauman paras pistemies. Runkosarja on pitkä, eikä kirvestä todellakaan kahden pelin perusteella heitetä kaivoon.

Ilves alkaa päästä vauhtiin – viimeiset harjoitusottelut ja sarja-avaus Turussa lupaavat hyvää. TPS-ottelu oli hyvätasoinen ja vauhdikas. Ilves oli lopulta tasaisessa ottelussa isäntiä kurinalaisempi, ja nappasi matkaansa täydet pisteet. Joni Ikonen kuittasi ottelussa kolme syöttöpistettä. Viime kausi Ilveksellä oli laskusuuntainen, kun kovat lainapelaajat katosivat rapakon taakse, mutta nyt joukkue näyttää loppukauteen verrattuna hieman vahvemmalta ja tasapainoisemmalta.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu on lähtökohtaisesti tasainen. Tapparan perustaso voi olla korkeammalla, mutta tämän hetken vire on hieman kysymysmerkki. Paikallispeli kyllä sytyttää molemmat joukkueet. Näillä kertoimilla yritys lähtee tupsukorvien suuntaan: Ilves voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,05.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.