Liiga
Sport – Tappara
Lauantai 11.09. klo 18:30

SM-liigassa jatketaan täydellä höyryllä lauantaina. Sport ja Tappara aloittivat kautensa eilen, eikä kummankaan esitys vielä hivellyt silmää. Ero tuli siinä, että Tappara kairasi perusluokallaan pisteet, mutta Sport jäi pahasti soittamaan toista viulua omassa kamppailussaan. Lauantaina paineet ovat kotijoukkueella – sarja on pitkä, mutta alun taaperrus voi viedä junan pysyvästi sivuraiteille.

Sport ei tuntunut avausottelussa olevan aivan hereillä, sillä Ässät vei ujoja vaasalaisia kaksi ensimmäistä erää miten tahtoi. Sportin alivoima ei toiminut kovinkaan hyvin, sillä porilaisten kolme ensimmäistä maalia tahkottiin ylivoimalla. Risto Dufvan suojatit tulivat kolmanteen erään aivan eri ryminällä, ja saivat aikaan ansaitun kavennuksen, mutta sen pidemmälle ei tällä kertaa taso riittänyt. Vaasalaisille ottelu toi enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

Tapparan ottelu HPK:ta vastaan ei noussut klassikoksi, vaan oli hyvin arkisen tasoinen. HPK vei laukaukset, mutta Tappara piti pelivälinettä hallussaan. Ensimmäisessä erässä Christian Heljanko teki muutamia hyviä torjuntoja, ja toisessa erässä Tappara käytti Kerhon virheet hyväkseen. Molemmille joukkueille jäi parannettavaa, mutta tämä ei ollut kauden avauspelissä mikään yllätys.

Lyö vetoa ottelusta:

Tappara on joukkueista selkeästi laadukkaampi, ja sen parannuspotentiaali oleellisesti suurempi. Vetoihin otetaan vierasvoittoa, vaikka Vaasa ei ole aina se helpoin paikka hakea pisteitä: Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,05.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO