Sport nollasi hallitsevan mestarin, Kouvolassa maalijuhlat – näin Liigassa pelattiin keskiviikkona

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa pelattiin keskiviikon kierroksella viisi ottelua.

Illan mielenkiintoisin lopputulos tulee Vaasasta, jossa Sport murjoi hallitsevan mestarin Lukon lukemin 4-0. Joukkueen ruotsalaisvahvistus Henrik Eriksson tehtaili tehot 1+2, Michael Keräsen ja Shaun Heshkan säestäessä kahdella syöttöpisteellä. Rasmus Reijolalle nollapeli irtosi 31 torjunnalla.

Kouvolassa puolestaan nähtiin maalijuhlat, kun KooKoo kaatoi KalPan lukemin 7-4. KooKoon tehokkaimpia olivat kaksi maalia viimeistellyt Heikki Liedes sekä 1+1-tehot kirjauttaneet Joose Antonen ja Teemu Rautiainen. KalPalta puolestaan Aleksi Klemetti viimeisteli pinnat 1+1.

Illan muut ottelut olivat tasaisempia. TPS kaatoi SaiPan kotonaan Mitch Hultsin 1+1-tehojen johdolla numeroin 3-1 ja Tappara voitti Kärpät Anton Levtchin jatkoaikamaalilla Hakametsässä lukemin 3-2. Mikkelissä Jukurien ja Ässien kohtaamisessa edettiin aina voittomaalikilpailuun saakka, jossa ratkaisu ja samalla ainoa onnistuminen nähtiin vasta seitsemännessä laukojaparissa. Jarno Kärjen rankkarimaalilla Ässät voitti tuon ottelun lopulta 4-3. Ässien ruotsalaispuolustaja Jacob Andersson merkkautti ottelussa tehot 0+3.

Liiga jatkuu huomenna torstaina yhdellä ottelulla, kun HIFK ja TPS ottavat toisistaan mittaa Helsingissä kello 18:30 alkaen.

Liiga keskiviikkona:

Jukurit – Ässät 3-4 vl.
KooKoo – KalPa 7-4
Sport – Lukko 4-0
Tappara – Kärpät 3-2 ja.
TPS – SaiPa 3-1