Pelipaikka löytyi – Nikita Gusev nähdään jatkossakin NHL:ssä!

© Kuva: Getty Images

Vapailla markkinoilla viihtynyt venäläistähti Nikita Gusev on löytänyt itselleen uuden pelipaikan NHL:stä. Kiekkosivusto CapFriendly kertoo, että hyökkääjä on allekirjoittanut Toronto Maple Leafsin kanssa koeajan kattavan sopimuksen.

29-vuotias hyökkääjä on pelannut NHL:ssä kahden edelliskauden ajan. Ensimmäinen näistä sujui New Jersey Devilsin riveissä, kun taas kesken viime kauden hän siirtyi Florida Panthersin joukkueeseen. Hän teki viime kaudella molemmissa seuroissa pisteet 2+3.

Gusevia oltiin viemässä eri lähteiden mukaan myös takaisin KHL:ään ensi kaudeksi. Hän halusi kuitenkin tavoitella vielä pelipaikkaa NHL-kaukaloista.

Urallaan Gusev on voittanut tähän mennessä muun muassa olympiakultaa sekä Gagarin Cupin.