Montreal Canadiensin maalivahti Carey Price on toipumassa polvileikkauksestaan nopeaa vauhtia. Heinäkuun lopulla operaatiopöydälle joutunut huippuvahti on kärsinyt polvivaivasta pitkän aikaa ja päätti hoitaa ongelman tänä terassikaudella.

Tämä saattoi pitää huolen siitä, että Price pysyy Montrealissa myös ensi kaudella. Raporttien mukaan 34-vuotiaan siirto laajennusdraftissa Seattle Krakenin riveihin oli lähellä, mutta kysymysmerkit miehen terveyden ympärillä päättivät nämä huhut.

Pricen toipumisaikataulu saisi miehen takaisin tositoimiin juuri Canadiensin kauden avaukseen lokakuu puolivälissä. Viime kaudella finaaleihin edennyt Price olisi toivonut rauhallisempaa kesää, mutta on edelleen tyytyväinen kokemuksestaan Stanely Cupin finaaleissa.

– Lomailin muutaman viikon ennen operaatiota. Kesä on ollut aika erikoinen. Olisin toivonut enemmän aikaa nauttia kesästä, mutta sellaista se on, kun pääset finaaleihin asti. Olemme työstäneet polvea jo kuukauden täällä (Montrealissa). Kaikki tuntuu menevän hyvin, Price kommentoi NHL.comille.