NHL-seura kiinnitti kaksi entistä ykköskierroksen varausta sekä entisen tähtivahdin!

© Kuva: Getty Images

NHL-seura New York Islanders on solminut kolme uutta pelaajasopimusta.

Seura solmi keskiviikon vastaisena yönä sopimukset kahden entisen ykköskierroksen varauksensa, Michael dal Collen sekä Kiefer Bellowsin kanssa. Myös takavuosien tähtivahti Corey Schneider jatkaa seurassa kahden suunnan sopimuksella.

25-vuotias dal Colle on Islandersin 1. kierroksen 5. varaus kesältä 2014. Entinen superlupaus pelasi viime kaudella 25 NHL-ottelua tehoin 1+3. Bellows puolestaan on Islandersin 1. kierroksen 19. varaus vuodelta 2016. 23-vuotias hyökääjä pelasi viime sesongilla vain 14 NHL-ottelua ja iski niissä kolme maalia. 35-vuotias takavuosina NHL:n kärkimaalivahteihin lukeutuva Schneider sai viime kaudella tililleen vain kaksi ottelua, nekin AHL:n puolella.

Kolmikon sopimusten rahalliset arvot eivät ole tiedossa.