NHL-seura New York Islanders on solminut kolme uutta pelaajasopimusta.

Seura solmi keskiviikon vastaisena yönä sopimukset kahden entisen ykköskierroksen varauksensa, Michael dal Collen sekä Kiefer Bellowsin kanssa. Myös takavuosien tähtivahti Corey Schneider jatkaa seurassa kahden suunnan sopimuksella.

25-vuotias dal Colle on Islandersin 1. kierroksen 5. varaus kesältä 2014. Entinen superlupaus pelasi viime kaudella 25 NHL-ottelua tehoin 1+3. Bellows puolestaan on Islandersin 1. kierroksen 19. varaus vuodelta 2016. 23-vuotias hyökääjä pelasi viime sesongilla vain 14 NHL-ottelua ja iski niissä kolme maalia. 35-vuotias takavuosina NHL:n kärkimaalivahteihin lukeutuva Schneider sai viime kaudella tililleen vain kaksi ottelua, nekin AHL:n puolella.

Kolmikon sopimusten rahalliset arvot eivät ole tiedossa.

New York Islanders

@NYIslanders
“Erik Gustafsson is coming into camp on a PTO, Cory Schneider is signing a two-way contract and will be in camp. Michael Dal Colle and Kieffer Bellows will be under contract and in training camp.” - Lou Lamoriello