Muistatko vielä legendaarisen MHM-pelisarjan? Tällainen päivitys MHM 2000:een on tulossa

Tekstimuotoinen jääkiekkomanageripelisarja MHM eli Maso Hockey Manager on jäänyt elämään monen mielestä edelleen parhaana tarjolla olevana jääkiekkomanageripelinä. MHM 97, MHM 99 ja MHM 2000 tehtiin kauan sitten, joten uutta versiota on odotettu kuumeisesti jo pitkään. Jokainen versio valittiin vuorollaan Mikrobitti-lehdessä kuukauden peliksi.

Tällä hetkellä pelin keskeneräistä uusioversiota voi pelata selaimella sekä puhelimella että tietokoneella tässä osoitteessa, mutta pelin tehnyt Mikko Forsström korostaa, että uudistus ei ole vielä valmis. Uudessa versiossa on tavoite olla toimivampi, hiirellä käytettävä käyttöjärjestelmä, joka toimii myös puhelimella. Yksi uudistus myös sisältöön saattaa olla tulossa.

— Ehkä se ”salainen” pätsi (toim. huom. patch eli muutostiedosto), Forsström kertoo. Se jäi aikanaan julkaisematta, koska en saanut sitä käännettyä koneen uudelleenasennuksen jälkeen.

Sisältöön ei pelin luojan muistin mukaan tule patchin lisäämisen myötä muita uudistuksia kuin satunnaisesti vaihteleva ulkomaalaiskiintiö. Uusioversion valmistuttua Forsström saattaa sanojensa mukaan vielä rakentaa sen päälle jotain uutta.

Uudistuksen hän sanoo olevan mahdollista valmistua joskus sivuhankkeenakin ilman irtautumista työelämästä. Aikataulua Forsström ei kuitenkaan halua millekään antaa, sillä on mielestään rikkonut jo tarpeeksi monta lupausta uuden pelin ja uuden MHM 2000 -version valmistumisen suhteen.

Kokonaan uuteen MHM-peliin liittyviä ideoita ja mietteitä sekä lisää Forsströmistä julkaistaan 27.9. alkavalla viikolla.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.