Mestis
Kiekko-Espoo – SaPKo
Torstai 30.09. klo 18:30

Kiekko-Espoo on Ketterän ohella Mestiksen tämän kauden voittajasuosikkeja. Espoolaiset voittivat runkosarjan viime kaudella, mutta kokivat shokeeraavan putoamisen play offien yllättäjäksi nousseelle Hermekselle. SaPKo puolestaan käytti hyväkseen mahdollisuuttaan jättää koronan runtelema sarjakausi kesken. Odotukset tästäkin kaudesta ovat huomattavasti isäntiä maltillisemmat.

Kiekko-Espoolla on Mestikseen vahva rosteri: maalissa on HIFK-laina Roope Taponen ja puolustuksesta löytyy taitoa ja liigakokemusta. Hyökkäyksessä laatua löytyy Mestiksen tasolle häkellyttävän paljon kaikkiin kentällisiin. Toni Kähkönen ja Mikko Lehtonen ovat ehkä kovaluokkaisimmat sepät. Lauantain myöhäisottelussa espoolaiset voittivat TuTon selkeästi lukemin 4-1, vaikka Taponen joutuikin avauserässä kannattelemaan isäntiä.

SaPKon pitkäaikainen koutsi Pasi Räsänen siirtyi täksi kaudeksi muihin maisemiin. Koronan sävyttämä taloustilanne ei antanut pelaajamarkkinoilla mahdollisuutta kovin suuriin irtiottoihin, mutta ilonaiheita rosterista löytyy silti. Tärkeintä oli pitää tehokas tutkapari Matias Lainio – Juuso Forsström joukkueessa. Hyökkäys ei ole tasoltaan kovin leveä, ja alakerrastaan joukkue ei erotu edukseen. Viime viikonlopun kotiotteluista SaPKo kuittasi tappion ja voiton.

Lyö vetoa ottelusta:

Kiekko-Espoo on joukkueista vahvempi, eikä SaPKon reissusta etelään tule helppoa. Vetoihin kelpaa pikkunapsu kotivoittoa, sillä isännät ovat selkeitä suosikkeja: Kiekko-Espoo voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,67.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO