Katso video: NHL-kaukalot taakseen jättänyt Valtteri Filppula onnistui heti maalinteossa Sveitsissä!

© Kuva: Getty Images

Edelliset 15 kautta NHL:ssä pelannut Valtteri Filppula nähdään alkavalla kaudella Sveitsin pääsarjassa Genève-Servette HC:n joukkueessa. 37-vuotiaan konkarin debyytti tapahtui eilen tiistai-iltana, kun miehen edustama Servette kohtasi ZSC Lionsin vieraissa.

Ottelussa Lions oli lopulta parempi loppuluvuin 4-2. Filppulan kausi alkoi kuitenkin mukavasti uusissa maisemissa, nimittäin hän oli mukana joukkueensa molemmissa maaleissa merkkauttaen pisteet 1+1.

Kolmannen erän alussa Filppula syötti kiekkoa luukulle ja takatolpalla odotellut Marc-Antoine Pouliot pääsi viimeistelemään tyhjään maaliin ylivoimalla. Viitisen minuuttia ennen ottelun päättymistä Filppula naulasi loppulukemat 4-2-kavennusmaalillaan. Hän pääsi kiertämään Lions-puolustajien välistä maalin edustalle ja löi lätkän maalin perukoille.

Filppulan syötön (videon kohdassa 2:38) ja maalin (4:34) näet alla olevalta videolta tai täältä.