Kahden Stanley Cupin kanadalaisvahti lopettaa pelaajauransa

© Kuva: Getty Images

TSN uutisoi, että 38-vuotias kanadalaisvahti Curtis McElhinney on päättänyt pelaajauransa. Sivusto kertoi, että McElhinney ilmoitti lopettamispäätöksestään Instagram-profiilissaan, johon hän oli lisännyt tekstin ”Retired Pro Athlete” (eläköitynyt ammattiurheilija).

Calgary Flames varasi veskarin kesän 2002 varaustilaisuudessa kuudennella kierroksella. Hän pelasi NHL:ssä kaikkiaan kahdeksassa eri joukkueessa yhteensä 256 ottelun verran. Ykkösmaalivahtina hän ei toiminut käytännössä koskaan NHL-tasolla.

McElhinney päättää uransa kahteen voitettuun Stanley Cupiin, sillä hän edusti Tampa Bay Lightningia edellisen kahden kauden ajan. Pudotuspeleissä hän ei kuitenkaan saanut peliaikaa lainkaan. Runkosarjaotteluita noilta kausilta kertyi 30 kappaletta.