© Kuva: Juha Tamminen

JYP – TPS: Kestääkö isäntien alakerta?

Liiga
JYP – TPS
Keskiviikko 15.09. klo 18:30

Liiga jatkuu kiihtyvällä tahdilla kohti loppuviikkoa. Keskiviikon viidestä pelistä valitaan vetonosto Jyväskylän taistosta, jossa kohtaavat JYP ja TPS. Kotijoukkueelle ei ole kauden ennakkoarviossa jätetty kuin murusia pöydälle, mutta viime kauden yllättäjä TPS löytyy kaikkien arvioissa selkeänä pudotuspelijoukkueena. Turkulaisia on siis pidettävä vieraissakin suosikkina.

Kauden avauksessa JYP kaatoi jatkoajalla HIFKin, mutta totuuden nimissä voitto tuli pelitapahtumien vastaisesti. Toisessa ottelussa nuori joukkue romahti päätöserässä Kärppiä vastaan ja tuloksena oli selkeä tappio. JYPin kruununjalokivi on vasta 17-vuotias Joakim Kemell, joka on tehnyt maalin jokaisessa kolmessa pelaamassaan liigaottelussa. Joukkueen alakerta ja maalivahtiosasto ei sen sijaan liikaa vakuuta.

TPS oli avausottelussaan Lukkoa vastaan todella hyvä, ja kaatoi raumalaiset ansaitusti. Ottelu Ilvestä vastaan oli hyvin tasainen, ja ratkesi lähinnä Tepsin kolmannen erän jäähyilyyn. Tästä ei kannata siis turkulaisille liiemmälti miinuksia antaa. Jussi Ahokkaan sapluuna alkaa mennä pelaajien kaaliin, ja nopea joukkue tulee olemaan myrkkyä haavoittuvalle JYP-puolustukselle.

Lyö vetoa ottelusta:

Suoran voiton sijaan vedoissa kiinnostaa TPS:n maalimäärä. Ei olisi mikään jättiluokan ihme, jos turkulaiset saisivat tulosta aikaan Jyväskylässä. Niinpä otetaan vetokuitille vähintään neljän TPS-maalin syntyminen –  mahdollinen jatkoaika ja rankkarit lasketaan mukaan: TPS yli 3.5 maalia kertoimella 2,15.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.