Jokereille ei löydy tällä hetkellä pysäyttäjää KHL:ssä.

Maanantai-illan ottelussa se kaatoi vieraissa Lokomotiv Jaroslavlin lukemin 4-1. Joukkueen voittoputki kasvoi näin ollen jo seitsemän ottelun mittaiseksi. Edellisen kerran Jokerit on yltänyt näin pitkään voittoputkeen syksyllä 2017, jolloin se voitti lopulta peräti historialliset 15 ottelua putkeen.

Ottelussa Jokereilta tolppien väliin osuivat kahdesti maalanneet Nicklas Jensen sekä Hannes Björninen. Björniselle maalit olivat kauden ja KHL-uran ensimmäiset. Jensen on puolestaan onnistunut kolmessa pelaamassaan ottelussa viidesti maalinteossa.

Joukkueen maalilla Anders Lindbäck joutui torjumaan 29 kiekkoa.

– Nostimme pelimme tasoa. Vaikka voitimme kaksi edellistä ottelua, emme pelanneet niin hyvin. On hyvän joukkueen merkki, että pystyy parantamaan, kun vastus kovenee, päävalmentaja Lauri Marjamäki kommentoi seuran tiedotteessa.

Jokerien puolustaja Alex Grantin loukkaannuttua toisesta erästä eteenpäin joukkue joutui taistelemaan ottelun loppuun viiden puolustajan voimin.

– Kauttaaltaan pelaaminen oli tänään hyvää. Toisen erän viimeiset viisi minuuttia oltiin vähän purjeissa hyvän kotijoukkueen kanssa. Sitten saatiin hyvät alivoiman tapot kolmanteen erään. Lindbäck oli hyvä maalilla. Pelasimme viidellä pakilla kaksi viimeistä erää. Iso hatunnosto sinne.

Voiton myötä Jokerit nousi läntisen konferenssin kärkeen sekä koko sarjan jaetulle kärkipaikalle. Tosin se on pelannut enemmän otteluita verrattuna muihin kärkijoukkueisiin. Seuraavan kerran joukkue on tulessa keskiviikkona, kun se matkustaa Torpedo Nizhni Novgorodin vieraaksi. Ottelu käynnistyy kello 19:30.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Viidellä pakilla kaksi erää💪 Upeita maaleja ja hieno taisteluvoitto jätkiltä👏🔴🟡

Tilastot tarjoilee @WienerbergerFI

#Jokerit #KHLfi