Jokerit kasvatti keskiviikkoillan ottelussa voittoputkensa jo peräti kahdeksan ottelun mittaiseksi. Se haki vierasvoiton Torpedo Nizhni Novgorodista lukemin 4-2.

Torpedo meni avauserässä 1-0-johtoon, mutta Petteri Lindbohmin kauden ja KHL-uran avausosuman myötä tasoitus syntyi vielä avauserän aikana.

Maalittoman toisen erän jälkeen John Norman vei Jokerit ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon ajassa 46:06, mutta Torpedo tasoitti pari minuuttia myöhemmin. Ottelun sankariksi nousi lopulta Brian O’Neill, joka ohjasi voittomaalin vain 31 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Iiro Pakarinen löi vielä kiekon kertaalleen tyhjään rysään viimeistellen loppulukemat 4-2.

Jokerien maalila Anders Lindbäck torjui 23 kiekkoa. Ottelun avauserässä puolestaan Jokerien tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen komennettiin suihkuun päällä puskemisesta.

Jokerit jatkaa kauttaan kotona lauantaina, kun HK Sotshi saapuu sen vieraaksi. Ottelu käynnistyy Hartwall Arenalla kello 16:00.

O’Neillin tekemän voittomaalin näet alta tai täältä.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Jokerit voittaa!

Brian O'Neill tekee voittomaalin vain 31 sekuntia ennen summerin soimista ja Jokerit jatkaa vakuuttavaa alkukautta! Iiro Pakarinen kaunisteli lukemia vielä tyhjiin ja ottelu päättyy 4-2!