Minnesota Wildin ja Kirill Kaprizovin sopimusneuvotteluissa on riittänyt mielenkiintoisia käänteitä. KHL:stä tuli valtava sopimustarjous, joka ei ehkä ollutkaan totta, ja osapuolet ovat olleet kaukana toisistaan.

Hiljattain sopimuksen kerrottiin olevan viimeistelyä vaille valmis. Kaprizov saisi viisi vuotisen ja kokonaismäärältään 45 miljoonan dollarin sopimuksen. Ainoastaan pieniä yksityiskohtia pitäisi enää rukata kuntoon. Valmista ei kuitenkaan ole tullut.

The Athleticin toimittaja Michael Russo kävi läpi sopimusriidan nykytilannetta podcastissaan.

– Joukkue on ollut todella kärsivällinen kaiken tämän kanssa. Voin sanoa, että huonompi GM olisi jo vetänyt sopimustarjouksen kokonaan pöydältä, Russo kommentoi.

Podcastissa langetettiin osa syystä myös Kaprizovin agentille. Agentti on yrittänyt repiä viimeistäkin penniä irti. Nyt olisi Kaprizovin aika astua esiin ja pistettävä edustajansa kuriin.

Venynyt sopimusvääntö voi heikentää myös Kaprizovin mainetta pukukopissa. 45 miljoonan sopimustarjouksen jälkeen joukkuekaverit pitävät venäläistä todennäköisesti syypäänä erikoiseen näytelmään ainakin Russon arvion mukaan.