Ei asiaa Miro Heiskasen tienesteihin – entinen NHL-ykkösvaraus joutuu tyytymään maltilliseen jatkosopimukseen?

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin ruotsalaispuolustaja Rasmus Dahlin on edelleen ilman jatkosopimusta nuorukaisen tulokassopimuksen umpeuduttua viime kauteen.

NHL:n kesän 2018 ykkösvarauksen alku taalajäillä ei ole vastanut kolmen muun nuoren tähtipuolustajan, Cale Makarin, Quinn Hughesin tai Miro Heiskasen vastaavaa. The Athleticin NHL-toimittaja Eric Duhatschekin mukaan 21-vuotias Dahlinin onkin tyydyttävä jatkossa huomattavasti edellä mainittua kolmikkoa halvempaan sopimukseen.

– Mitä Dahlinin kanssa pitäisi tehdä? Hän ei ole ottanut todellista harppausta NHL:ssä vielä. Tämä saattaa johtua osittain tai jopa täysin siitä, että hän pelaa Buffalossa ja joukkueessa, joka ei ole menossa mihinkään vielä vuosiin. Miltä Sabres näyttää kolmen vuoden päästä? Entä mitä tapahtuu Dahlinin kehitykselle?

– Osapuolten välinen tilanne huutaa siltasopimusta. 2-3 vuoden sopimus kuuden miljoonan dollarin vuosipalkalla näyttäisi täydelliseltä kompromissilta molempien kannalta katsottuna, Duhatschek povailee.

Ruotsalaistähdellä on alkavalla kaudella paljon parannettavaa. Nuori puolustaja pelasi viime kaudella täyden 56 ottelun runkosarjan tehoin 5+18=23, joskin kautta varjosti miehen kammottava plusmiinus-lukema -36.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️