Tuskaista on: Viime kaudella vain yksi peli – leijonaluotsi Jukka Jalosen pojan palaamisaikataulu ei tiedossa vieläkään

© Kuva: Juha Tamminen

Viime kaudella vain yhden ottelun SaiPassa pelanneen Jimi Jalosen jonkinlaiset vastoinkäymiset jatkuvat edelleen. Lappeenrantalaisjoukkue tiedotti nettisivuillaan, että loukkaantuneiden listalla alkaneella viikolla ovat Filip Krivosik ja Jalonen.

– Heidän osalta ei tällä hetkellä pystytä arvioimaan toipumisaikaa, tilannetta täsmennettiin.

Leijonaluotsi Jukka Jalosen pojan edellisestä matsista on aikaa tuskallisen kauan. Riihimäen Nikkarien kasvatti pelasi viime lokakuussa HIFK:ta vastaan tasan 11 minuuttia, mutta sen jälkeen oikealta ampuvaa pakkia ei askissa ole nähty.

HPK:n Suomen mestari Krivosik sentään ehti pelaamaan menneellä sesongilla 14 matsia tehden niissä tehot 2+2=4 (-2).