Toronto Maple Leafs hankki viime kauden siirtotakarajalla kokeneen Nick Folignon Columbus Blue Jacketsista vahvistamaan seuran hyökkäystä. Folignon taival kaupungissa jäi lyhyeksi, sillä Toronto tippui jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Columbus Dispatchin toimittaja Brian Hedgerin mukaan Toronto olisi kuitenkin halunnut pitää kiinni Folignosta.

– Blue Jackets kauppasi Folignon Toronto Maple Leafsiin huhtikuussa, ja nyt sarjatauon aikana Toronto kysyi, haluaisiko hän palata seuraan vapaana agenttina. Heidän kaavailemansa rooli ei ollut sopiva, Hedger kirjoittaa.

– He halusivat mentorin, jonka vaikutus olisi ollut lähinnä jään ulkopuolella. Bruins taas yrittää jahdata Stanley Cupia, ja he halusivat veteraanihyökkääjän, jonka pelissä on ytyä.

Kesällä Foligno solmi kaksivuotisen sopimuksen Boston Bruinsin kanssa. Hänen vuosipalkkansa on 3,8 miljoonaa dollaria.