Vegas Golden Knights antoi heinäkuussa yllättävät potkut seuralegenda Marc-Andre Fleurylle. Fleury oli ollut seuran kasvot koko sen historian ajan, kunnes hänet kaupattiin Chicago Blackhawksiin lähes ilmaiseksi. Kaupoista liikkuu rumia huhuja.

The Athleticin toimittaja Mark Lazerus haastatteli Fleurya asian tiimoilta. Kohteliko Vegas maalivahtia niin huonosti kuin on puhuttu?

– Agenttini soitti minulle ja kertoi, että Twitterissä oli julkaistu tieto siitä, että minut on kaupatti. Sillä tavalla kuulin asiasta. En ole sosiaalisessa mediassa, joten en selaa sitä jatkuvasti, Fleury vahvisti huhut.

Fleury oli shokissa kauppojen jälkeen ja mietti, pitäisikö hänen päättää koko uransa. Samalla hän loukkasi monia Chicago-faneja, kun hän ilmoitti, ettei haluaisi pelata seurassa. Häntä syytettiin jopa Chicago-vihasta.

– Minulla ei ole koskaan ollut mitään Chicagoa tai organisaatiota vastaan. Luulen, että kyse oli vain minusta ja siitä, että halusin päättää, mitä haluan tehdä, Fleury kertoo.

– Kuulen jatkuvasti paljon hienoja asioita joukkueesta ja kuinka hyvin he kohtelevat pelaajia ja heidän perheitään. Mielestäni Stan Bowman teki myös hienoa työtä, kun hän hankki joitakin pelaajia tänä kesänä ja yritti tehdä joukkueesta kilpailukykyisen.