Viime aikoina usein kohulausunnoillaan NHL-otsikoihin noussut Vegas Golden Knightsin ruotsalainen tähtimaalivahti Robin Lehner vastasi Twitterissä fanien kysymykseen siitä, ketkä ovat tämän mielestä taalaliigan parhaat maalivahdit.

Aiemmin viikolla usean tähtivahdin palkkoja julkisesti kritisoinut Lehner nosti mukaan listalle myös Boston Bruinsin seuraikoni Tuukka Raskin.

– Vasy (Andrei Vasilevski), Rask, Cal Petersen, John Gibson, Ilja Sorokin, Flower (Marc-Andre Fleury), Lehner luetteli mielestään sarjan kovimmat veräjänvartijat.

Lehnerin valinnat jakoivat fanien mielipiteet rajusti, jättihän tämä ulos listaltaan mm. Winnipeg Jetsin Connor Hellebuyckin sekä Montreal Canadiensin Carey Pricen. Varsinkin New York Islandersin Sorokinin sekä Los Angeles Kingsin Petersenin päätyminen listalle sai fanit kurtistamaan kulmiaan.