Boston Bruinsin kapteeni Patrice Bergeronilla on vielä ensi kauden verran jäljellä nykyistä sopimustaan. Osapuolet ovat kuitenkin jo jonkin aikaa hieroneet uutta jatkosopimusta valmiiksi.

Bleacher Reportin toimittaja Lyle Richardson paljasti artikkelissaan, millainen uusi sopimus tulee todennäköisesti olemaan. Bergeron saa itse päättää sopimuksensa keston, jonka ympärille Boston yrittää kehittää sopivan vuosipalkan.

Näillä näkymin jatkosopimus tulee olemaan kahden vuoden mittainen. Vuosipalkka olisi Richadsonin arvion mukaan noin 6 miljoonaa dollaria. Bergeron haluaa edistää viestiä, että Bostonissa pelaajat ovat valmiita tekemään yhteistyötä sopimusneuvotteluissa, jotta seura pysyy kilpailukykyisenä.

36-vuotias Bergeron on läpi uransa ollut yksi NHL:n parhaista puolustavista hyökkääjistä. Viime kaudella hän pelasi runkosarjassa 54 ottelua ja nakutti niissä tehot 23+25=48.