NHL-supertähden sopimustilanteessa mullistava käänne – pöydällä jättitarjous KHL:stä!

© Kuva: Getty Images

Jatkosopimuksestaan Minnesota Wildin kanssa kättä vääntävä tähtihyökkääjä Kirill Kaprizov on ottanut kovat keinot käyttöön taivutellakseen seuransa lyhyempään sopimukseen.

NHL-sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli kertoo Kaprizovin leirin käyttävän mahdollista paluuta KHL:ään härskisti vipuvartenaan sopimusneuvotteluissa.

– Kuulemani mukaan Kaprizov on hyväksynyt alustavan sopimustarjouksen Moskovan TsSKA:lta. Vuoden mittainen ja kahdeksannumeroinen sopimus käynnistyy 1. syyskuuta siinä tapauksessa, ettei uutta sopimusta Wildin kanssa synny. Wild näyttäisi kuitenkin olevan nyt valmis neuvottelemaan myös keskipituisesta sopimuksesta, toimittaja avaa osapuolten välistä tilannetta.

Kaprizov palkittiin päättyneellä kaudella NHL:n parhaan tulokkaan Calder-pystillä 24-vuotiaan laitahyökkääjän iskettyä 55 runkosarjapelissä komeat 51(27+24) tehopistettä. Wildin on kerrottu haluavan kiinnittää tähtensä pitkällä, 7-8 vuoden mittaisella jatkosopimuksella. Venäläisen leiri taas hakee huomattavasti lyhyempää jatkosopimusta.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️