Marko Jantunen vieraili hiljattain Jere Karalahden Wicked Game -podcastissä. Puheenaiheet vaihtelivat molempia riivanneeseen päihderiippuvuudesta uran eri vaiheesiin.

Jantusen saatua lähtöpassit Jokereista kaudella 2005-06 hänellä oli kaksi huipputarjousta pöydällään. Karalahden suostuttelusta huolimatta HIFK ei vaikuttanut olleen Suomessa ykkösvaihtoehto.

— Kärppien kanssa olin loppujen lopuksi sopinut jo, mutta sain Ruotsista niin kovan tarjouksen viimeisestä kahdesta kuukaudesta, Jantunen muistelee. Jälkikäteen kun mietin; miksen tarttunut Kärppien tai HIFK:n tarjoukseen. Se olisi ollut urheilullisesti parempi.

Jantunen päätyi Timrå IK:hon, minkä jälkeen matka jatkui ammattilaisuran neljäksi viimeiseksi kaudeksi Pelicansiin. Nykyään hän tekee päihdetyötä jääkiekkopiireissä.

Kokonaisuudessaan taitavan ex-hyökkääjän pelaajaura oli huikaiseva. Silloisessa Elitserienissä 374 ja SM-liigassa 520 ottelua pelanneen hyökkääjän kohokohta oli Ruotsin mestaruus vuodelta 2002. NHL-ura Jantusella jäi kolmeen otteluun.