Carolina Hurricanesista tuli yhdessä päivässä Montrealin kaupungin vihollinen numero yksi. Seura heitti sopimustarjouksen Jesperi Kotkaniemelle, johon Montreal Canadiens tuskin pystyy vastaamaan. Kaiken tämän Carolina teki vielä kovalla kettuilulla maustettuna.

Montreal Gazetten toimittaja Jack Toddin kuppi meni totaalisesti nurin Carolinan temppuun. Hän ryöpytti seuraa kovasanaisesti kolumnissaan.

– Tehdään ensimmäisenä asiat selviksi: Carolinan päätös tehdä sopimustarjous Jesperi Kotkaniemelle absurdilla rahasummalla oli alhainen, lapsellinen, kaljaliigamainen veto organisaatiolta, joka ei suostu kasvamaan aikuiseksi, Todd kirjoittaa.

– Ei ollut tarpeeksi paha, että he päättivät kostaa, mutta he säestivät sitä vielä kasalla keskenkasvuisia tweettejä, ja 20 dollarin allekirjoitusbonus oli häpeäksi koko liigalle ja organisaatiolle.

Todd ei jättänyt asiaa siihen. Hän vaihtoi vielä roisimpaan kielenkäyttöön.

– Kaiken kaikkiaan Canes käyttäytyi niin kuin joukko 5. luokkalaisia poikia, jotka yrittävät selvittää, kuka pystyy seisomaan kauimpana pisoaarista – välittämättä siitä, kenen päälle roiskuu, Todd lataa.