Kultaleijonan hankkiminen täydensi paketin oivasti – NHL-seurapamppu hymisi: ”Olemme tällä hetkellä tyytyväisiä”

© Kuva: Getty Images

Syksyn 2020 Stanley Cup -loppuottelija Dallas Stars tiedotti äskettäin kotisivuillaan, että se on tehnyt kolmivuotisen ja arvoltaan 4,5 miljoonan dollarin sopimuksen suomalaispuolustaja Jani Hakanpään kanssa. Puolustaja tienaa kaudesta 1,5 miljoonaa dollaria.

Vajaat kaksimetrinen ja lähes satakiloinen pakki on pelannut taalaliigassa kaikkiaan 73 ottelua pistein 3+2=5 (+2). Maailmanmestarin pääsääntöinen tehtävä onkin puolustava ja jämäkkä puolustaminen.

– Jani on isokokoinen ja fyysinen puolustaja, joka näkee jään hyvin ja luistelee kokoisekseen erinomaisesti. Lisäksi hän on erittäin monikäyttöinen pelaaja alivoimalla ja tuo muutenkin tarvittavaa tasapainoa puolustukseemme, seuran GM Jim Nill oli sanonut esimerkiksi NHL:n suomenkielisen sivuston mukaan.

MM-kullan lisäksi Suomen mestaruuden voittaneen pelaajan hyvyydeksi voitaneen laskea tämän kätisyys. Hakanpää pelaa oikea käsi alhaalla.

– Yksi tärkeimmistä asioista puolustuksesta puhuttaessa on syvyys. Olemme tällä hetkellä tyytyväisiä siihen, millaisia palasia olemme saaneet hankittua joukkueeseemme. Varsinkin puolustus on sellainen, jossa olemme mielestäni löytämässä tasapainoa, Nill jatkoi.

29-vuotias puolustaja on alun perin St. Louis Bluesin 4. kierroksen varaus kesältä 2010, mutta kyseisessä poppoossa Hakanpää ei ole NHL-otteluita koskaan pelannut.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004