Kuinka käy Juuse Saroksen? Lähde: Nashvillelta lähes loukkaava sopimustarjous

© Kuva: Getty Images

Juuse Saros on tällä hetkellä nimekkäin suomalainen NHL-pelaaja, joka on ilman sopimusta ensi kaudesta. Nashville Predatorsilla on suomalaisen oikeudet, joten minkä tahansa seuran kanssa Saros ei pysty sopimusta sorvaamaan.

The Athleticin toimittaja Adam Vingan paljasti artikkelissaan, missä jamassa neuvottelut ovat. Saros haluaa pidemmän sopimuksen. Nashville taas haluaisi tehdä lyhyemmän pahvin, jonka vuosipalkka olisi jotain 3 ja 4 miljoonan dollarin väliltä.

Sopimustarjous on varsin alhainen Saroksen tasoon verrattuna. Viime kaudella suomalaisvahti torjui runkosarjassa 36 ottelua torjuntaprosentilla 92,7. Monet asiantuntijat pitivät Sarosta suurimpana yksittäisenä syynä, miksi Nashville pääsi pudotuspeleihin. Suomalaisvahti sai myös hyvän määrän ääniä NHL:n parhaan maalivahdin Vezina Trophy -äänestyksessä.

Nashvillen perustelu matalalle palkalle on todennäköisesti se, että Saros on rajoitettu vapaa agentti. Muualla NHL:ssä on kuitenkin rajoitetuille vapaille agenteillekin maksettu kovia palkkoja, joten Saroksella ei ole syytä tarttua alennushintaisen sopimukseen. Esimerkiksi Miro Heiskanen teki 8,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaisen sopimuksen. Colorado Avalanchen Cale Makar taas nauttii jatkossa 9 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

LUE MYÖS: Kova päätös! Juuse Saros sanoi ei Nashvillen sopimustarjoukselle – näin sopimusriita ratkaistaan


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004