Kohu paisuu! Rajujen syytösten keskellä oleva NHL-tähti hyökkää nyt vaimoaan vastaan: ”Ei ole mieleltään terve”

© Kuva: Getty Images

Uhkapeleihin koukkuun jäänyt San Jose Sharksin hyökkääjä Evander Kane joutui eilen keskelle valtavaa kohua. Hänen vaimonsa Anna Kane syytti miestään julkisesti perheensä hylkäämisestä sekä vedonlyönnistä omiin otteluihinsa ja tahallaan häviämisestä.  Voit lukea Anna Kanen kommentit tästä.

NHL on ottanut syytökset vakavasti ja on aloittanut oman tutkintansa. Kohun keskelle joutunut NHL-hyökkääjä päätti myös vastata julkisesti syytöksiin. Hän julkaisi kaksi erillistä tiedotetta.

– Haluaisin käsitellä täysin VALHEELLISIA syytöksiä, joita tuleva entinen vaimoni on tehnyt minusta. Jopa vastoin lakitiimini neuvoja minulla on vahva tunne, että yleisön ja fanien täytyy kuulla tämä suoraan minulta, Kane kirjoittaa.

– En ole IKINÄ lyönyt vetoa Sharksin pelieistä, en ole IKINÄ lyönyt vetoa omista peleistäni, enkä ole IKINÄ hävinnyt tahallani ottelua. Fakta on, että viime kausi oli urani paras ja suoriuduin tasaisemmin kuin koskaan aiemmin. Olen siitä todella ylpeä. Rakastan jääkiekkoa lajina, enkä ikinä tekisi mitää, mistä minua on syytetty. Odotan, että pääsen tekemään yhteistyötä liigan tutkimustyön kanssa, saan maineeni puhdistettua ja odotan innolla seuraavan kauden alkua.

Toisessa lausunnossaan Kane käsitteli perhetilannettaan. Anna Kane kertoi, että pankki on viemässä perheen talon uhkapelivelkojen vuoksi samaan aikaan, kun Evander Kane lomailee Euroopassa. Raskaana oleva vaimo ja yksivuotias tytär olivat täysin hylätty Anna Kanen kertomuksen mukaan.

– Rakastan tytärtäni. Olen aina pitänyt hänestä huolta kaikilla mahdollisilla tavoilla ja tulen tekemään niin myös tulevaisuudessa. Olen aina pitänyt huolen, että hänellä on kaikki tarvittava ja enemmänkin, Kane kirjoittaa ja kertoo yrittäneensä useaan otteeseen järjestää videopuhelua tyttärensä kanssa.

– Kannustan ihmisiä tajuamaan, että joku, joka menee näin pitkälle yrittääkseen tuhota toisen uran valheilla, ei ole mieleltään terve.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004