2010-luvun kestomenestyjä Boston Bruins on aloittanut jatkosopimusneuvottelut keskushyökkääjä Patrice Bergeronin kanssa. Bruins-kapteenin sopimus päättyy tulevan kauden päätyttyä.

Neljä kertaa NHL:n parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi valittu Bergeron nousi kapteeniksi puolustaja Zdeno Charan jättäessä kaupungin yli 10 vuoden palveluksen jälkeen.

Boston menetti myös yhden joukkueensa kulmakivistään, kun David Krejci päätti palata täksi kaudeksi kotimaahansa Tshekkiin. Joukkueella ei ole yksinkertaisesti varaa menettää myös Bergeronia.

Joukkueen toimitusjohtaja Don Sweeney sanoo, että neuvottelut Bergeronin kanssa on aloitettu ja miehen tulevaisuus Bostonissa on hänen omissa käsissään.

– Olemme istuneet neuvottelupöytään Patricen sekä Kent Hughesin, hänen edustajansa kanssa. Haluamme tietää, missä hänen mielensä on tällä hetkellä, Sweeney kommentoi NHL.comille.

– Aiomme pitää prosessin yksityisenä niin kuin aina. Annamme hänelle mahdollisuuden valita oikea polku tulevaisuuden kannalta. Se, kuinka kauan hän haluaa meillä pelata on täysin hänen omissa käsissään.

Bergeron solmi vuonna 2013 kahdeksan vuoden sopimuksen Bruinsin kanssa. 36-vuotias ei ole edustanut urallaan muita joukkueita taalaliigassa.