Naisten MM-kisat
Kanada – Suomi
Lauantai 21.08. klo 01:00

Naisleijonien piti pelata MM-kisoissa jo keväällä, mutta pandemia siirsi kisat elokuun lopulle. Pitkän tauon jälkeen kohdattiin viikolla harjoituspelissä Kanada, ja kisojen emäntämaa on vastassa myös perjantaiyönä Suomen aikaa pelattavalla kisojen avauskierroksella. Suomi lähtee turnaukseen kirkastamaan vuoden 2019 kisojen katkeraa hopeaa.

Sitten viime kisojen Suomelta on lopettanut useampikin profiilipelaaja. Lisäksi huippuveskari Noora Räty jäi kisoista pois. Vaikka vaihtuvuutta on ollut, mukana on silti 14 pelaajaa vuoden 2019 hopeajoukkueesta. Mukana on hyvät maalivahdit, vuoden 2019 parhaat pistenaiset ja useampikin lupaava nuori pelaaja. Vierumäellä joukkue totuttautui NHL-tyyppiseen kapeaan kaukaloon, joten Pasi Mustonen on valmistautunut joukkueensa kanssa kisoihin huolellisesti.

Harjoituspeli Kanadaa vastaan meni pitkään tasaisissa merkeissä ja Kanada pystyi repäisemään eron vasta viimeisen kympin aikana – viimeiset maalit tehtiin tyhjiin. Suomi pysyi hyvin vauhdissa mukana, mutta ylivoima oli tehotonta. Lisäksi aloituksia pitää pystyä voittamaan enemmän. Kanadan joukkue on todella laadukas, ja se on nälkäinen kirkastamaan viime kisojen pronssimitalin – kotikisoista tavoitteena on kulta.

Lyö vetoa ottelusta:

Kanada on vedetty kertoimissa suureksi suosikiksi. Vedoissa lähdetään siitä, että Naisleijonat pystyvät pistämään emännille kampoihin – marginaalit eivät kuitenkaan ole näin valtavia. Tasoitusveto on mukava siinä mielessä, että se sallii vielä kahdenkin maalin tappion: Tasoitusveto, Suomi +2.5 kertoimella 2,05.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO