CHL:ssä torstai-iltana pelatussa HIFK:n ja ZSC Lionsin välisessä ottelussa sattui ikävä välikohtaus. Lionsin kanadalaishyökkääjä John Quenneville taklasi HIFK:n nuorta puolustajaa Otto Salinia päähän keskialueella vaihtoaitioiden läheisyydessä. Quenneville passitettiin tilanteesta suihkuun ja Salin talutettiin pukusuojiin jatkotutkimuksiin.

Quenneville sai lopulta tilanteesta kahden ottelun pelikiellon sekä 1 400 euron sakot. CHL perustelee tuomiotaan sillä, että Salinilla oli tilanteessa osittainen vastuu siitä, ettei hän huomioi tarpeeksi mahdollista taklausta. Quennevillen vastuu tilanteessa oli kuitenkin suurempi, sillä hän kohdistaa taklauksensa suoraan päähän.

Myöskään HIFK ei selvinnyt ottelusta ilman jälkiseuraamuksia. Joukkueen hyökkääjä Olli Palolalle tuomittiin myös yhden ottelun pelikielto sekä 700 euron sakot. Palola ajettiin ottelusta suihkun puolelle taklattuaan Marco Pedrettiä kyynärpäällä. Tuomiota perustellaan sillä, että Palola olisi voinut taklata tilanteessa puhtaasti, mutta sen sijaan hän taklasikin kyynärpää edellä.

HIFK voitti lopulta kuuman ja vaiherikkaan ottelun lukemin 3-0.