Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen juhli synttäreitään – laittoi painiksi Popedan pauhatessa taustalla

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguins -hyökkääjä Kasperi Kapasella oli viikonloppuna riehakkaat juhlat.

25-vuotias suomalainen juhli syntymäpäiviään kavereidensa kanssa. Somekuvien ja -videoiden perusteella juhlissa saunottiin, juotiin alkoholia, syötiin hyvin ja jopa painittiin Popedan soidessa taustalla.

– Olen onnekas, että elämässäni on niin upeita ystäviä ja perheenjäseniä. Tämä vuosi on ollut loistava – toivottavasti ensi vuosi on vielä parempi. Tässä on pari helmeä viime yöltä –toivottavasti naurat yhtä lujaa kuin minä, Kapanen kirjoitti Instagramissa.

Näet Kapasen somepäivitykset alta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kasperi Kapanen (@kasperikapanen1) jakama julkaisu

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️