Mestiksessä tapahtui juuri pari pelaajasiirtoa. Toisessa niistä kyse oli sarjan sisällä tapahtuvasta siirrosta ja toisessa taas suomalaishyökkääjän paluusta Mestikseen Puolan pääsarjasta.

Hyökkääjä Konsta Jaakola siirtyy Peliittoihin yksivuotisella sopimuksella pelattuaan yhden kauden Puolan KH Torunissa. Hän pelasi Torunin riveissä 36 ottelua, joissa syntyi 13 pistettä. 24-vuotias hyökkääjä on pelannut urallaan aiemmin Mestistä RoKin paidassa ja Liigastakin löytyy kokemusta kuuden ottelun verran KooKoosta.

– Konsta on armoton taistelija ja viimeisenpäälle joukkuepelaaja jolla on kovat tavoitteet kehittyä ja halu ottaa seuraava askel eteenpäin uralla. Hän pelasi Puolassa viime kaudella, hänet haluttiin pitää siellä tulevankin kauden juuri tästä syystä mitä aikaisemmin sanoin, mutta Konsta halusi takaisin Suomeen ja Peliitta -paitaan, Peliittojen päävalmentaja Hannes Hyvönen kommentoi seuran tiedotteessa.

Hyökkääjä Valtteri Niemi puolestaan siirtyy ensi kaudeksi Kajaanin Hokkiin. 24-vuotias Niemi on pelannut Mestiksessä edelliset kolme kautta, joista viime kausi meni TUTOssa ja kaksi edellistä Ketterässä. Otteluita hän on tuona aikana pelannut 102, joihin hän on iskenyt 48 pistettä.

– Niemestä saamme hyvän ja työteliään laiturin joukkueeseen. Hän pystyy pelaamaan kovaa peliä ja osaa tehdä maaleja. Valtteri halusi tulla Kajaaniin ja soitti itsekin tänne. Juteltiin puhelimessa ja olimme molemmat hyvillä fiiliksillä siitä. Kiva kun päästiin yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Hän sopii meidän sapluunaan ja tuon tyylistä laituria etsittiinkin joukkueeseen, Hokin päävalmentaja Pasi Räsänen kommentoi uutta hankintaa seuran tiedotteessa.