Pekka Rinteen suunnitelmat selvillä? Nashville Predators järjestää tänään tiedotustilaisuuden liittyen suomalaisvahtiin

© Kuva: Getty Images

The Athletic -lehden toimittaja Adam Vingan kertoo Twitter-tilillään, että Nashville Predators järjestää tänään suuren tiedotustilaisuuden. Hänen mukaansa tilaisuuden aiheena on joukkueen suomalaismaalivahti Pekka Rinne.

38-vuotiaan maalivahdin sopimus päättyi kuluneeseen kauteen, joten todennäköisesti tilaisuuden aiheena tulee olemaan hänen päätöksensä uran jatkon suhteen. Tilaisuus pidetään tänään kello 19:00 Suomen aikaa.

Rinne on edustanut koko NHL-uransa ajan Nashville Predatorsia. Pelattuja otteluita on kertynyt 772 kappaletta 15 eri kauden aikana. Hänet on palkittu kertaalleen sekä Vezina Trophylla (sarjan paras maalivahti) että King Clancy Memorial Trophylla (osoittaa johtajan ominaisuuksia sekä jäällä että sen ulkopuolella). MM-kisoissa mies on torjunut neljästi, saldona turnauksista on yksi hopeamitali.