Paljastus kulisseista: näin paljon Buffalo Sabres pyytää Rasmus Ristolaisesta

© Kuva: Getty Images

Rasmus Ristolaisen uskotaan vaihtamaan lähes varmuudella seuraa ennen seuraavan NHL-kauden alkua.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dreger paljastaa WGR-ohjelmassa 26-vuotiaan Buffao Sabresin puolustajan nykyisen vaihtoarvon. Ristolaisen lisäksi myös Jack Eichel ja Sam Reinhart ovat tällä hetkellä Sabresin myyntilistalla.

– Markkinoilla on seuroja, jotka ovat kiinnostuneita Ristolaisesta. Buffalo Sabresin nykyinen hintapyyntö siirrosta on nuori puolustaja sekä korkea varausvuoro. Ristolainen saattaa olla vaihtamassa maisemaa ennen Reinhartia ja Eichelia, Dreger toteaa.

Sabresin GM Kevyn Adams kertoi taannoin antamassaan haastattelussa rakentavansa joukkueen tulevaisuuden niiden nuorten pelaajien varaan, jotka todella haluavat olla osa seuran tulevaisuutta. Useaan otteeseen siirtoa toisaalle toivonut Ristolainen ei näihin pelaajiin kuulu. Ristolainen 5,5 miljoonan dollarin vuosipalkan käsittävä sopimus umpeutuu tulevan kauden jälkeen.