NHL:n tämän vuoden varaustilaisuus lähestyy, ja spekulointi kiihtyy entisestään. The Athletic kysyi NHL:n kykyjenetsijöiltä heidän mielipiteitään liittyen tulevaan draftiin, ja vastaukset myös yllättivät osittain.

Yllättävimmät vastaukset tulivat kysymykseen varaustilaisuuden ykkösnimestä. Yleinen mielipide on, että varaustilaisuuden ensimmäisenä huudetaan Owen Powerin nimi.

Kysymykseen vastasi kuusi NHL-skouttia, joista vain puolet valitsisivat Powerin. Kaksi ääntä meni Matthew Beniersille ja yksi Ruotsin William Eklund, jonka kykyjenetsijä väittää olevan taitavin ja potentiaalisin tänä vuonna varattavista pelaajista.

Aivan varma ei voi olla siitä, että vastaukset olivatko vastaukset rehellisiä mielipiteitä vai yrityksiä saada mediapelin kautta Buffalo Sabresiä varaamaan jonkun muun kuin Powerin. Beniersin nimi on aiemminkin tullut esille vaihtoehtoisena ykkösvarauksena, mutta Eklundin ykkösvarausta ei ole mikään merkittävistä NHL-draftia ennakoivista sivustoista povannut.