Nashville Predators -faneilta kaunis ele uransa lopettaneelle Pekka Rinteelle – katso kuvat

© Kuva: Getty Images

Yksi NHL-historian menestyneimmistä maalivahdeista, Pekka Rinne ilmoitti lopettavansa pelaajauransa aiemmin heinäkuussa. Koko uransa Nashville Predatorsin organisaatiossa viettänyt Rinne on saanut paljon suitsutusta joukkueen kannattajilta viime viikkoina.

Predators järjesti fanielle mahdollisuuden lähettää Rinteelle viestejä erikoisella tavalla. Kannattajia päästettiin sisälle Bridgetone Arenalle maalien sekä siveltimien kera. Päivän päätteeksi koko Predatorsin kotihallin jää oli maalattu täyteen viestejä 38-vuotiaalle maalivahdille.

Mukana löytyi perinteisiä kiitosviestejä, mutta myös hauskoja sanonontoja, jotka tulivat tutuksi Rinteen 15 vuotta kestäneellä Predators-uralla.

Rinne on selvästi Predatorsin historian menestynein maalivahti. 683 ottelussa Rinne torjui joukkueelleen 369 voittoa 91,7 torjuntaprosentilla. Myös pudotuspeleissä Rinne oli lopulta voitokas 45 voitolla 44 tappiota vastaan. Rinne voitti NHL:n parhaan maalivahdin palkinnon, Vezina Trophyn kaudella 2017-2018.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.