Mikä ryöstö! Carolina Hurricanes kiinnitti ongelmissa ryvettyneen tähtipakin pilkkahinnalla

© Kuva: Getty Images

New York Rangersistä potkut saanut ja ongelmapelaajan maineeseen ajautunut puolustaja Tony DeAngelo on löytänyt uuden seuran, kertovat useat eri NHL-lähteet.

25-vuotias DeAngelo siirtyy ensi kaudeksi Carolina Hurricanesin riveihin vuoden ja miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella.

Huipputaitava DeAngelo nousi NHL:n kirkkaimpien tähtipuolustajien joukkoon toissa kaudella miehen iskettyä 68 runkosarjapelissä hurjat tehot 15+38=53. Sittemmin amerikkalaisen törttöilyt johtivat kuitenkin hyllytykseen ja potkuihin Rangersistä.

DeAngelon uusi sopimus tietää odotettua pudotusta miehen aiempaan tilipussiin verrattuna. Mies tienasi Rangers-sopimuksestaan hulppeat 4,8 miljoonaa dollaria kaudessa. Mikäli Hurricanes onnistuu saamaan pelaajan törttöilyt kuriin, voidaan DeAngelon kiinnitystä pitää seuran kannalta varsinaisena ryöstönä.